Monday, September 19, 2016

Black Mask Crna maska protiv mitisera i akni

Black Mask Crna maska protiv mitisera i akni







Maska protiv mitesera i akni Black Mask Crna maska
Miteseri nastaju kad koža luči previše sebuma, koji se nakuplja u porama. Teško ih je eliminisati, jer su oni zapravo višak loja koji se „zapekao“ u porama i ne može tek tako da izađe. Da se oslobodite od tog problema će vam pomoći maska na bazi uglja, zbog čega ima specifičnu boju i zato je zovu Crna maska.

Kako koristiti masku?
Crna maska se nanosi 2 puta nedeljno,ukoliko imate masniju kožu,a jednom nedeljno, ako imate suvu kožu. Koristite sredstvo sa aktivnim ugljem u toku 3­ 4 nedelje i nećete dugo znati za problem sa crnim tačkicama na licu. Potpuno je prirodan proizvod, a ugalj daje koži potrebne komponente drveća, čini zdravom i besprijekornom.






Prednosti nase maske
Prednosti nase maske Utiče na metabolizam ćelija, podstiče razne metaboličke procese; daje ćelijama potrebne minerale, njeguje problematičnu i masnu kožu; pomaže da se koža oslobodi od toksina, Čini kožu mekom na dodir i vidljivo pročišćava, Smanjuje mogucnost pojavljivanja akni i mitisera: Smiruje kožu, Daje zdrav sjaj koži, Kontroliše rad podkožnih žlezda, rešava problem masne kože, uništava masni sjaj kože, kojim je često koža lica pokrivena. Efikasno izvlači crne tačke, skida otoke: daje koži osećaj svežine, zdrav sjaj i tonus.







Kvalitetan proizvod

- Koji ste u obavezi da probate na dijelu. Pre nego probate ne zaboravite pažljivo da očistite lice.

Crna maska

- efikasno sredsvo u borbi za čistoću vaših pora. Regularna upotreba, za nekoliko puta povećava efekat.

- Lice ce biti čisto i sjajno, preporučuje se redovno korišćenje maske, i ona se koristi kao preventiva.



PORUCIVANJE  SRBIJA



PORUCIVANJE HRVATSKA



PORUCIVANJE SLOVENIJA



PORUCIVANJE NEMACKA I AUSTRIJA




No comments:

Post a Comment